Leefbaar Dronten
home   /   fractie

Jan Ammerlaan (Fractievoorzitter)

Vorige Volgende
Portretten-Leefbaar-Dronten-JAmmerlaan-6554-©FotostudioWierd.jpg De taak van het gemeenteraadslid in deze tijd is er een van volksvertegenwoordiger. Vanuit die rol stellen we kaders en controleren wij het College.
Om daar een goede invulling aan te geven is het van groot belang om te weten wat er leeft in de gemeente.
Als raadslid kunnen we ons op verschillende niveaus laten informeren over wat er speelt in de wijken en of kernen.
Dit gebeurt op raadsniveau, partij niveau of op individueel niveau, vaak heel zichtbaar in alle openbaarheid op bijvoorbeeld bewonersbijeenkomsten, soms een op een bij mensen thuis, vaak naar aanleiding van een verzoek of gewoon vanuit menselijke belangstelling.
Wij als LD hechten grote waarde aan het contact met inwoners, wij hebben ervoor gekozen om u als inwoner ook te bezoeken middels inloop avonden in de drie kernen, soms met een thema maar ook zonder. Wij kondigen het ruim van tevoren aan via de website.
Waarom?
Wij willen u graag leren kennen, uw mening weten over zaken die u als inwoner van uw straat, buurt of gemeente bezighoud
Graag willen wij u leren kennen met uw ideeën of als u geïnteresseerd bent in de taak van volksvertegenwoordiger.
Mogelijk wilt u een rol spelen binnen onze lokale partij LD

Dit kan, volg de krant en de wb-site. Ld houdt periodiek 1 x per 3 maanden een open inloop voor u. Dat doen wij afwisselend in de Kernen, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

U bent van harte welkom
"Wij hebben de koffie en koek klaar en zijn benieuwd naar uw mening of visie op de Drontense samenleving"

Jan Ammerlaan
Fractie voorzitter LD