Mijn naam is Chantal Sijtsma, 45 jaar.  Ik ben getrouwd met Klaas en samen hebben wij drie kinderen.
Wij wonen in het dorp Dronten en hier ben ik ook geboren.

" />
Leefbaar Dronten
home   /   fractie

Chantal Sijtsma-van Nieuwkerk (Raadslid)

Vorige Volgende
Portretten-Leefbaar-Dronten-CSijtsma-6588-©FotostudioWierd.jpg

Mijn naam is Chantal Sijtsma, 45 jaar.  Ik ben getrouwd met Klaas en samen hebben wij drie kinderen.
Wij wonen in het dorp Dronten en hier ben ik ook geboren.


Doordat wij verhuisden naar een boerderij op de Elandweg heb ik ook een deel van mijn jeugd doorgebracht in Swifterbant.
In het dagelijks leven werk ik als persoonlijk begeleider van verschillende doelgroepen. Daarnaast doe ik ook vrijwilligerswerk, dit doe ik al jaren voor heel verschillende organisaties.
In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn familie en vrienden, in de natuur en tuin of lekker thuis met een boek. 

De reden dat ik in de politiek actief wil blijven, is dat ik mensen wil helpen om mee te doen aan deze maatschappij. Iedereen is uniek en heeft zijn talenten. Als we de focus leggen op wat iemand wel kan, dan zul je zien dat er veel mogelijkheden zijn. De afgelopen 4 jaar zijn dan ook zeker niet voor niets, ze hebben mij sterker gemaakt in wat ik geloof en waar ik voor wil staan: een sociaal Dronten met oog voor mens en milieu, respect en een gezonde basis voor iedereen.

Politiek is een ver van mijn bedshow voor veel inwoners, maar de politiek is aan het veranderen en door ons open op te stellen, de mens achter het politieke masker te laten zien, kennis te delen maar ook vooral de samenleving te vragen naar haar kennis en ervaringen, dat is hoe ik de aankomende jaren in wil gaan en voor alle Biddinghuizenaren, Swifterbanters en Drontenaren wil staan. De verbinding maken tussen de theorie en de praktijk, zorgen voor elkaar, respect, en daar is de samenwerking met u nodig, laat horen wat belangrijk is, samen komen we verder!