Leefbaar Dronten
home   /   fractie

Anne-Marie van Huffel-de Graaf (Raadslid)

Vorige
anne-marie.jpg Sinds 2005 woon ik in het mooie Swifterbant, samen met mijn man die hier geboren en getogen is. Dronten met zijn 3 kernen is een prachtige gemeente en geeft rust, ruimte en groen. 

Ik vind het belangrijk dat we zorgvuldig en respectvol omgaan met mens en natuur. We leven in een participatiemaatschappij. Alle mensen tellen mee en zouden actief mee moeten kunnen doen in onze samenleving. Zorgen dat de burger betrokken wordt bij zijn/haar samenleving én bij de lokale politiek. Mensen laten meedenken over dat wat zij belangrijk vinden. Zorgen dat iedereen zijn/haar stem laten horen.
Samen streven naar maatwerk in én voor alle drie de kernen: Biddinghuizen, Swifterbant én Dronten. Ketelhaven uiteraard ook niet te vergeten. Met ruimte en aandacht voor Zorg: zorg(en) voor elkaar, zorg voor ouderen, zorg voor de kwetsbaren in onze maatschappij. Aandacht voor de soms zo zwaarbelaste mantelzorgers en vrijwilligers. Maar ook aandacht en ruimte voor werk en ondernemen, sport en vrije tijd, ruimte voor kinderen, jongeren én ouderen.
Een duurzaam en leefbaar Dronten.